Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat
Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat

Menstruationens styrke er en af de vigtigste faktorer, som menstruationstrusser vælges ud fra. Der findes trusser til stærk, medium og svag menstruation. I denne kategori tilbyder vi menstruationstrusser til svag menstruation. Hvordan adskiller den sig fra de andre? Især når det gælder materialets styrke. Dette miljøvenlige menstruationshjælpemi...

Menstruationens styrke er en af de vigtigste faktorer, som menstruationstrusser vælges ud fra. Der findes trusser til stærk, medium og svag menstruation. I denne kategori tilbyder vi menstruationstrusser til svag menstruation. Hvordan adskiller den sig fra de andre? Især når det gælder materialets styrke. Dette miljøvenlige menstruationshjælpemiddel til svag menstruation er kun et par millimeter tykt, så det ligner en klassisk trusse. Et absorberende lag er selvfølgelig inkluderet. Menstruationstrusser til let menstruation kan også bruges som sikkerhedsanordning, når man bruger tampon eller menstruationskop.

Den mest behagelige hjælp under svag menstruation

Menstruationstrusser får dig til at føle dig godt tilpas og tryg. Det absorberende lag holder din hud tør. Det forhindrer ubehagelige lugte og bakterievækst. Der findes også menstruationstrusser til natten, som er kendetegnet ved et absorberende lag over hele ryggen. Glem alt om at sove på et håndklæde! Kendte mærker, der tilbyder menstruationstrusser, er Love Luna og Meracus. Vi tilbyder en række forskellige menstruationstrusser, herunder diskrete sømløse, behagelige sportstrusser samt smukke blondetrusser. Dine dage vil ikke længere være en tid med ubehag for dig.

Vis mere

Filtrer efter kategori

Størrelse
Mere... Mindre
Brand
Mere... Mindre
Multipack
Mere... Mindre
Farve
Mere... Mindre
Materiale
Mere... Mindre
Type
Mere... Mindre
Type af gummi
Mere... Mindre
Andet
Mere... Mindre
Længde på trusser
Mere... Mindre
Filter

Til toppen

Bedste sælgere

Højest vurderet

Seneste

Billigste

Den dyreste

1-30 af 34 elementer
til siden
1-30 af 34 elementer