Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat
Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat

Hvid er en alsidig farve, som er nem at kombinere. Derfor bør du ikke undvære hvidt undertøj i din garderobe. Den hvide farve fremkalder følelser af ømhed og uskyld. Hvis du er fan af ømhed, må du ikke gå glip af undertøj i hvidt. Men vær forsigtig med, hvilket tøj du bruger det under. For eksempel er en hvid bh, der titter frem, en stor overtræ...

Hvid er en alsidig farve, som er nem at kombinere. Derfor bør du ikke undvære hvidt undertøj i din garderobe. Den hvide farve fremkalder følelser af ømhed og uskyld. Hvis du er fan af ømhed, må du ikke gå glip af undertøj i hvidt. Men vær forsigtig med, hvilket tøj du bruger det under. For eksempel er en hvid bh, der titter frem, en stor overtrædelse i et sort outfit. Brug kun sort undertøj under sort tøj.

Fordele ved hvidt undertøj til kvinder

Den største fordel ved hvidt undertøj til kvinder er dets neutralitet. Den vil blive værdsat af alle kvinder, der elsker klassikere, selvtillid og konventioner, som ikke føler sig som oprørere og ikke har behov for at skille sig ud fra mængden. De er tilfredse med deres flow. Og hvad nu, hvis du gerne vil eksperimentere lidt med farver? Hvid passer til alle farver, så du kan ikke gå galt i byen, når du skal vælge din næste farve. Prøv at kombinere en hvid g-streng eller trusse med en diskret pudder- eller ferskenfarvet bh. I hvidt undertøj kan du gå ud i samfundet, men også til sport. Brug strømper, trusser og en sports-bh i hvid. Du kan tune ind, selv når du sveder i fitnesscenteret.

Vis mere

Filtrer efter kategori

Størrelse
Mere... Mindre
Brand
Mere... Mindre
Multipack
Mere... Mindre
Farve
Mere... Mindre
Materiale
Mere... Mindre
Type
Mere... Mindre
Andet
Mere... Mindre
Længde på trusser
Mere... Mindre
Filter

Til toppen

Bedste sælgere

Højest vurderet

Seneste

Billigste

Den dyreste

1-30 af 106 elementer
til siden
1-30 af 106 elementer