Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat
Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat

Takket være salget af børnetøj kan du få udvalgte stykker til attraktive priser. Rabatter på børnetøj går op til 80%. Til en attraktiv pris kan du få sokker, trusser, briefs, boksershorts eller boxershorts. Gør dine børn glade med undertøj i stærke farver. Og hvad giver dem et ægte smil på læben? Undertøj med glade prints. Hvad med dyr, tegneser...

Takket være salget af børnetøj kan du få udvalgte stykker til attraktive priser. Rabatter på børnetøj går op til 80%. Til en attraktiv pris kan du få sokker, trusser, briefs, boksershorts eller boxershorts. Gør dine børn glade med undertøj i stærke farver. Og hvad giver dem et ægte smil på læben? Undertøj med glade prints. Hvad med dyr, tegneseriefigurer eller tegneseriebilleder?

Salg af varer til børn

Hvilket børnetøj kan du vælge imellem? Til drenge har vi shorts, boxershorts og trusser i klassisk monokromt design, men også med stilfulde prints. Hvad med striber, tern, flagermus eller Paw Patrol? Til piger er der bomuldstrusser med billeder af Minnie, Barbie-dukken eller dyreprint. Strømper til drenge og piger fås i både høje og ankelversioner. Du kan vælge mellem et sporty og et klassisk design. Selv sokkerne har et legende og tiltalende design.

Hvad du skal holde øje med, når du vælger

Når du vælger billigt børneundertøj og -tøj, skal du være opmærksom på produktionsmaterialer, snit og korrekt størrelse. Strømperne må ikke stramme, men samtidig skal der være plads nok til tæerne. Anklen må ikke komme i klemme i dem. Til boksershorts og shorts til drenge skal du bruge en vævet elastik, som er behagelig, ikke trykker og holder undertøjet på plads. Pigetrusser må ikke gnide mod lysken på benet. Den elastiske ende må ikke give anledning til vabler. Vælg undertøj, der hovedsageligt er lavet af bomuld eller bomuld og elastan, som giver det elasticitet. I disse materialer føler følsom babyhud sig godt tilpas.

Hvad er nedsatte pakker

Hvis du vil købe tøj til børn billigt, vil du være interesseret i nedsatte pakker med undertøj. I pakken finder du som regel tre eller flere stykker, der enten er ens eller har forskelligt design. At købe undertøj i et sæt med rabat koster dig mindre end at købe et ad gangen

Vis mere

Filtrer efter kategori

Størrelse
Mere... Mindre
Brand
Mere... Mindre
Multipack
Mere... Mindre
Farve
Mere... Mindre
Materiale
Mere... Mindre
Type
Mere... Mindre
Type af gummi
Mere... Mindre
Andet
Mere... Mindre
Længde på trusser
Mere... Mindre
Filter

Til toppen

Bedste sælgere

Højest vurderet

Seneste

Billigste

Den dyreste

1-30 af 186 elementer
til siden
1-30 af 186 elementer