Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat
Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat

Undertøj er det, der er tættest på din krop. Du skal have den på det meste af dagen, så sørg for at vælge den ud fra kvalitetsmaterialer. Til hverdagsbrug anbefales bomuld, som din hud har det bedst i. En god beslutning er bambusstoffet, som også er antibakterielt. Transporterer sveden perfekt væk og forhindrer dannelse af mikroorganismer. Derfo...

Undertøj er det, der er tættest på din krop. Du skal have den på det meste af dagen, så sørg for at vælge den ud fra kvalitetsmaterialer. Til hverdagsbrug anbefales bomuld, som din hud har det bedst i. En god beslutning er bambusstoffet, som også er antibakterielt. Transporterer sveden perfekt væk og forhindrer dannelse af mikroorganismer. Derfor bruges det også til sportstøj til kvinder. Man siger, at kvalitet har en pris. Men hvis du holder øje med kampagner, kan du få dameundertøj med en betydelig rabat. Hold f.eks. øje med tilbudspakker med trusser og andre typer af dameundertøj.

Populære bh-udskæringer

Selv om du køber dameundertøj på udsalg, betyder det ikke, at det er af dårlig kvalitet. Kvalitet afspejles ikke kun i mærket, men også i produktionsmaterialerne. De bedste kvalitets-bh'er til kvinder til hverdagsbrug er lavet af bomuld. Du kan vælge klassiske forstærkede skåle, men også populære trekants-bh'er, hvor brysterne har deres naturlige form. Hvis du går i fitnesscenter, løber eller dyrker andre sportsaktiviteter, bør du ikke undvære en sports-bh i din garderobe, som holder brysterne på plads og transporterer sveden væk fra kroppen.

Trusser og shorts til kvinder

Hvis du vil spare penge og er på udkig efter billigt dameundertøj, skal du kigge efter udsalg og tilbudspakker. Under disse rabatkampagner kan du købe kvalitetstrusser til kvinder for bare et par kroner. Du skal bare vælge, om du foretrækker et klassisk snit, eller om du vil have en g-streng, en brasiliansk eller en boxershorts. Behagelige øjeblikke nydes bedst i bomuldsshorts til kvinder med muntre mønstre. Med hensyn til materialer vil din hud sætte mest pris på blandingen af bomuld og elastan. Elastan giver bomulden elasticitet, så undertøjet sidder perfekt på kroppen.

Mere lingeri til kvinder på udsalg

Du kan ikke kun købe dametrusser og bh'er, men også sokker, pyjamas eller tanktoppe. Populære er de billige pakker med sokker, hvor du kan finde flere par. I dag betragtes sokker som et karakteristisk tilbehør og bør derfor ses. Gå efter muntre sokker for at pifte dit outfit op. Legende og farverige print fås også til trusser, shorts, bh'er og badetøj. Du kan finde en kampagne med gratis forsendelse på noget undertøj.

Vis mere

Filtrer efter kategori

Størrelse
Mere... Mindre
Brand
Mere... Mindre
Multipack
Mere... Mindre
Farve
Mere... Mindre
Materiale
Mere... Mindre
Type
Mere... Mindre
Type af gummi
Mere... Mindre
Andet
Mere... Mindre
Længde på trusser
Mere... Mindre
Filter

Til toppen

Bedste sælgere

Højest vurderet

Seneste

Billigste

Den dyreste

1-30 af 154 elementer
til siden
1-30 af 154 elementer