Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat
Gigantisk oprydningsudsalg, op til 80 % rabat

Fald i søvn som en drøm takket være designer-sengetøjet fra det tjekkiske mærke Styx, som er lavet af bomuldssatin. Det er et 100 % naturligt materiale, som er meget blødt, åndbart og behageligt at røre ved, og som garanterer dig en fredelig og uforstyrret søvn. En stor fordel er lynlåsen, som gør, at det kun tager et par minutter at rede senge...

Fald i søvn som en drøm takket være designer-sengetøjet fra det tjekkiske mærke Styx, som er lavet af bomuldssatin. Det er et 100 % naturligt materiale, som er meget blødt, åndbart og behageligt at røre ved, og som garanterer dig en fredelig og uforstyrret søvn. En stor fordel er lynlåsen, som gør, at det kun tager et par minutter at rede sengen.

Kvalitetsundertøj til kvalitetssøvn

Vidste du, at din søvnkvalitet ikke kun påvirkes af din madras og dit sengetøj, men også af det undertøj, du har på, når du går i seng hver aften? Det er ligegyldigt, om du har behagelige shorts, pyjamas eller endda en morgenkåbe på, når du skal sove. Det vigtigste er, at nattøjet giver dig tilstrækkelig komfort og ikke presser dig nogen steder. Vælg løsere tøj uden unødvendige lommer, dekorative knapper og andre designelementer, der kan begrænse din søvn. Vær også forsigtig med dine sokker - hvis du lader dem sidde på fødderne om natten, så sørg for, at de ikke klemmer dig.

Vis mere

Filtrer efter kategori

Størrelse
Mere... Mindre
Brand
Mere... Mindre
Multipack
Mere... Mindre
Farve
Mere... Mindre
Materiale
Mere... Mindre
Type
Mere... Mindre
Type af gummi
Mere... Mindre
Andet
Mere... Mindre
Længde på trusser
Mere... Mindre
Filter